Skip to main content
Werken en leren

De kracht van persoonlijke

en professionele ontwikkeling

Bij KinderThuisZorg streven we naar de beste zorg, en dat begint bij het ondersteunen van onze kinderverpleegkundigen.

We geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en bieden onze medewerkers de vrijheid om te kiezen waarin ze zich willen specialiseren. Werken bij ons betekent ook continu leren en groeien – zowel persoonlijk als professioneel.

Onze missie is om kinderverpleegkundigen in hun kracht te zetten, zodat zij de specialistische kinderverpleegkundige zorg op de juiste manier kunnen bieden. KinderThuisZorg zet zich daar volledig voor in en handelt daar ook naar. We blijven ons inspannen om het vak kinderverpleegkunde en de thuiszorg voor kinderen onder de aandacht te brengen en verder te ontwikkelen bij belanghebbenden.

Wil je meer weten over hoe wij dat waar maken en wil je jouw kans om te groeien en ontwikkelen als kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg Nederland?

Ben je verpleegkundige en wil je bij ons opgeleid worden tot die krachtige kinderverpleegkundige? Ook dat kan

Jouw kans om te groeien en te ontwikkelen als kinderverpleegkundige bij KinderThuisZorg Nederland

Bij KinderThuisZorg Nederland bieden we jou niet alleen een baan die er echt toe doet, maar ook de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen. Onze missie is om onze kinderverpleegkundigen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we jaarlijks in een breed scala aan scholingen en trainingen en events die je tijdens werktijd kunt volgen. Dit is een unieke kans, want bij veel andere (kinder)thuiszorgorganisaties is dit niet mogelijk.

Bekijk hieronder welke trainingen en scholingen en events we in 2024 aanbieden. Met onze uitgebreide en gevarieerde scholings- en trainingsprogramma's krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te vergroten en je carrière verder uit te bouwen.

Wil jij werken in een omgeving waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan? Kom dan onze kinderwijkteams versterken! Bij KinderThuisZorg Nederland maken we waar wat in onze missie staat. Ontdek de mogelijkheden en volg jouw passie bij ons. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Onze scholingen en trainingen en events in 2024

Scholingen

Trainingen

Events