Skip to main content
Werken en leren

Ontwikkel je carrière

bij KinderThuisZorg Nederland

Bij KinderThuisZorg Nederland geloven we in de kracht van opleiding en ontwikkeling.

Wij bieden een uniek traject aan voor verpleegkundigen die zich willen specialiseren als kinderverpleegkundige. Heb je een MBO- of HBO-diploma in de verpleegkunde en ben je op zoek naar een plek waar je je verder kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom opleiden bij KinderThuisZorg Nederland?

Als een van de grootste opleiders in Nederland hebben we al meer dan 150 verpleegkundigen succesvol opgeleid tot kinderverpleegkundige. Onze jarenlange ervaring en samenwerking met de beste opleiders in Nederland garanderen een hoogwaardig opleidingstraject. Dit zijn enkele van de gerenommeerde opleiders waarmee wij samenwerken:

Directe opleidingsmogelijkheden

Zodra je bij ons in dienst komt, krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren tot kinderverpleegkundige. Uiteindelijk willen wij dat alle collega’s kinderverpleegkundige zijn.

Samenwerking met topopleiders

Ons partnerschap met toonaangevende opleiders in Nederland zorgt ervoor dat je de beste begeleiding krijgt.

Meerdere opleidingsplekken per jaar

Elk jaar bieden wij meerdere plekken aan voor verpleegkundigen die zich willen ontwikkelen tot kinderverpleegkundige.

Onder werktijd je opleiding volgen

Je kunt je opleidingsdagen volgen tijdens werktijd, zodat je je volledig kunt concentreren op je ontwikkeling.

Wij betalen jouw opleiding

Bij KinderThuisZorg Nederland nemen wij de kosten van jouw opleiding voor onze rekening. Je tekent hiervoor een overeenkomst met ons die uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoet.

Voor wat hoort wat, maar dan heb je ook wat!    

Transmurale opleiding tot kinderverpleegkundige

Wij bieden ook de mogelijkheid om de opleiding tot kinderverpleegkundige transmuraal te volgen. Dit betekent dat je de opleiding zowel bij KinderThuisZorg als bij een van onze samenwerkende ziekenhuizen volgt. Zo leer je van beide werelden, binnen en buiten het ziekenhuis, en word je de bruggenbouwer tussen deze twee werelden.

HBO-verpleegkunde

MBO-kinderverpleegkundigen kunnen zich onder bepaalde voorwaarden specialiseren tot HBO-verpleegkundigen. Je kunt deze deeltijdopleiding bij KinderThuisZorg volgen. De opleiding duurt gemiddeld 2 tot 2,5 jaar en elk jaar is er plek voor vier verpleegkundigen om te starten.

Ontwikkelen en opleiden zit in ons bloed

Hoe meer goed opgeleide kinderverpleegkundigen we hebben, hoe meer kinderen waardevolle zorg ook thuis kunnen krijgen. Bij KinderThuisZorg Nederland maak je deel uit van een organisatie die jouw groei serieus neemt en je ondersteunt op je pad naar een volwaardige krachtige kinderverpleegkundige. #ktzfamilie